Auto Centar Oportunitet

0 Artikala
0.00 RSD
slide1 slide2 slide3

Turbo servis

           Auto Centar Oportunitet Turbo Servis


Sa ponosom ističemo da smo u svoju poslovnu ponudu uključili servis i REMONT TURBINE na motoru, koji možete obaviti samo u specijalno opremljenim radionicama, zbog izuzetno skupih uređaja koji se koriste.

            Remont turbine, odnosno servisiranje turbine je složen i zahtevan proces, i svaki segment shvatamo kao ozbiljan posao koji se mora profesionalno obaviti kako se ne bi prouzrokovala dodatna šteta. Procesi servisiranja turbokompresora  podrazumeva dijagnostiku kvara, demontažu i čišćenje svih delova, zamenu delova, balansiranje, sklapanje ketridža kao i testiranje na specijalizovanoj mašini.

Svi delovi (ležajevi, karike, zaptivke) se menjaju na svakom turbokompresoru, bez obzira na oštećenje. Sve ostale komponente se proveravaju prema specifikacijama proizvođača i po potrebi menjaju novim.

            Vršimo remont svih vrsta turbina za motore sa unutrašnjim sagorevanjem, zamenu dotrajalih delova orginalnim, zamenu starih turbina za remontovanje i prodaju novih trubina.

            U radu koristimo isključivo  MELETT delove, kako bi osigurali kvalitetnu uslugu na koju dajemo GARANCIJU 1 godinu (12 meseci).


 

 

  

 


   

 

Template Design Ext-joom.com